יציאות קשות ואי שקט

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

12/11/2013 | 13:20 | מאת: מודאגת

שלום רב, ביתי בת 3 חודשים סובלת מריפלוקס סמוי וצרבות ומטופלת בלוסק 1 מל פעמיים ביום ובכלכלת נוטריון ar. בשבוע האחרון איננה עושה יציאות בחיתול לבדה אלא רק כאשר אני מרימה את רגליה וגם זאת לאחר מאמץ רב. ישנם ימים שכלל אין יציאות וכאשר היציאה מתחילה היא קשה וגושית ולאחר מכן רכה. כל יציאה נמשכת זמן רב. כמו כן היא בחוסר שקט כאשר אנחנו משכיבים אותה לישון לאחר הארוחה היא בוכה מעט וזזה המון, דבר אשר גורר עייפות רבה בארוחה הבאה. אשמח למענה תודה רבה

12/11/2013 | 14:37 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום רב, יציאות קשות אופיניות יותר לתינוקות המואכלים בפורמולות ולא בחלב אם. יחד עם זאת, אם יש כל יום יציאה, גם אם היא קשה, אין הדבר מדאיג. הייתי ממליץ ובודק מספר ימים כל כמה זמן יש יציאה ללא כל עזרה ואם אין יציאות יותר מיומיים שלושה יש צורך בבירור אצל רופא הילדים בברכה

12/11/2013 | 21:49 | מאת: תודה

ראשית תודה רבה על המענה המהיר. האם ייתכן שבגלל עצירות לתינוקת אין כלל תיאבון? אשמח להתייחסותך. תודה רבה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות