כניסה לפגייה כשיש זיהום בחתך הקיסרי

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

13/08/2015 | 12:11 | מאת: גלית ק

שלום, התגלה אצלי זיהום בחתך של הניתוח הקיסרי, אני מאושפזת ליד הפגייה בה שוהה הפג שלי. הרופא שטיפל בי בהתחלה אמר שאין בעיה שאכנס לפגיה כרגיל (אחרי חיטוי ידיים מסיבי כמובן) ואילו רופא אחר (בכיר יותר) אמר שזה עלול להיות בעייתי אבל שא י יכולה להיכנס. האם אכן אני יכולה להיכנס ככה? אני חוששת מאוד לשלום הפגים...

18/08/2015 | 00:38 | מאת: ליטל בוזאק

גלית שלום, אין שום סיבה שלא תוכלי להכנס לראות את הפג שלך בתנאי שאת שומרת על הגיינת ידיים. לא הייתי עושה קנגרו עד שהזיהום בחתך הניתוחי יעבור אך אין שום סיבה לא לראות את בנך. בהצלחה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות