קולות ותזוזות בזמן שינה

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

11/12/2014 | 06:12 | מאת: רבקה

שלום התנוקת שלי בת חודשיים וחצי משמיעה קולות גרוניים ונחירות כל כרבע שעה עשרים דקות במהלך השינה ומתפתלת, היא בד"כ לא מתעוררת וממשיכה אח"כ לישון. לעיתים היא גם פוקחת עינים אבל אח"כ ממשיכה לישון זה התחיל כמה שבועות לאחר הלידה. זה קורה בד"כ במחצית השניה של הלילה משתיים. תודה

15/12/2014 | 13:21 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום רבקה מומלץ לעשות בירור של התופעה שאת מתארת בעיקר אם התופעה מחמירה עם הזמן. זה יכול להעיד על לחץ על קנה הנשימה או על סיבה אחרת הגורמת לחסימה זמנית של דרכי הנשימה מציע לפנות לרופא הילדים כדי שיתחיל בירור בנוסף, אם את יכולה לצלם את התינוקת בווידאו באמצעות הטלפון הנייד בעת שקורה אירוע כזה, הרופא יוכל להתרשם לגבי החומרה בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות