הפרשות וגינאליות

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

24/10/2014 | 19:15 | מאת: מאיה

הקטנה שלנו בת שנה וחודשיים והופיעה לה הפרשה וגינאלית במרקם של נזלת. אני מניחה שאין קשר אבל היא הייתה עם וירוס בטן וגם מצוננת ומשתעלת. מכיוון שאין רופא עד יום ראשון, על מה זה יכול להעיד? האם זה דחוף? אציין שהיא נינוחה ולא מראה סימנים של חוסר נוחות. תודה רבה.

26/10/2014 | 08:20 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום מאיה הפרשה וגינאלית כפי שאת מתארת אופיינית דווקא לחודשים הראשונים לחיים וקשורה בהפרשה הורמונאלית מוגברת הגורמת להפרשות וגינאליות. בגיל יותר מאוחר ההפרשה יכולה להעיד על דלקת מקומית בנרתיק ולכן מומלצת בדיקת רופא אם ההפרשה נמשכת. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות