האכלת פגים

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

14/10/2014 | 11:24 | מאת: פיבי

היי.. אני אמא לשני תינוקות שנולדו בשבוע 31.2 כרגע בני 3 חודשים. מאכילה אותה 110 מ"ל ואותו 90 מ"ל. אני נותנת בארוחת לילה תוספת של 5 כפיות קורנפלור והם ישנים כ 5 שעות רצוף. האם ניתן לתת גם בארוחות אחרות?? לעתים רעבים אחרי שעתיים וחצי. מתי אפשר לתת יותר מהכמות שמקבלים? רוצה לציין שהם לא אוכלים יותר בארוחה. האם להגדיל את חורי הפטמה ולתת יותר????

19/10/2014 | 11:56 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום פיבי לא אמרת לי כמה הם שוקלים. בהנחה שהם שוקלים מעל 3.5 ק"ג ההנחיה היא לתת להם אוכל מתי שהם רוצים (מבלי להעיר אותם) וכמה שהם רוצים. ברור שאם מתעוררים אחרי שעה או אחרי שעתיים ורעבים יש לתת להם אוכל. ברגע שהם מגיעים מרצונם לכמות של 180 מ"ל לארוחה ניתן להסמיך את כל הארוחות בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות