תינוקת בת שבועיים לא נרדמת

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

30/07/2014 | 09:33 | מאת: אביטל

ילדתי בת השבועיים ויומיים לא נרדמת כבר מאתמול בצהריים בצורה רגילה. אני מניקה אותה היא עושה גרפס ונשארת ערנית ולא בוכה כמה שעות. בלילה נרדמה בהפסקות של שעתיים ליניקה. בבוקר קמה ולא נרדמת עד עכשיו כבר כמה שעות. היא לא בוכה אבל נראית עייפה. מצריך בדיקה של רופא?

30/07/2014 | 12:01 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום אביטל בהחלט מחייב בדיקה של רופא הילדים. לעיתים מעיד על כך שאיננה שבעה. חשוב לשקול אותה ולראות איך היא עולה במשקל ובנוסף כמובן לבדוק אותה ולהתרשם ממצבה הכללי בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות