כבר לא תינוקות, אבל..

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

20/08/2013 | 16:34 | מאת: יפעת

אם זה לא הפורום המתאים אשמח שתפנה אותי.. ילדתי בת ה3 מתלוננת ששורף לה כשהיא נותנת שתן ומגרדת הרבה את האיזור. הרופא הרגיל נתן משחה שלא עזרה. האם יש רופא מומחה לתחום? (אני לא צריכה המלצה לרופא אלא מהו התחום שבו אני צריכה לחפש רופא: עור ילדים? מין ילדים? או בכלל תחום אחר?) תודה

23/08/2013 | 09:45 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום יפעת התלונה אותה את מתארת שכיחה בגיל הזה ראשית יש לשלול זיהום בדרכי השתן באמצעות בדיקת שתן לכללית ותרבית לאחר שנשלל זיהום מציע להתייעץ עם רופא עור ואם אין הטבה להתייעץ גם עם אורולוג ילדים בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות