לא הבנתי משהו...

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

02/09/2013 | 11:10 | מאת: מלי

בן 6 ובן 3 מחוסנים במומת , יש להם עוד מנה לקבל בכיתה ב כרגע החלטתי לא לחסן במוחלש. האם במידה והם יבוא במגע רוק עם ילדים שחוסנו במהלך ה6 שבועות הם יידבקו או יהיו מחוסנים גם מהם?

02/09/2013 | 19:16 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אם הם יבואו במגע עם רוק של כאלו שחוסנו הם עשויים להידבק וכך להיחשף לנגיף המוחלש ולהתחסן. אולם ההדבקה היא לא וודאית לכן יש להתחסן

03/09/2013 | 10:45 | מאת: טל

את מסכנת כחצי מיליון איש במדינת ישראל בכך שאת לא מחסנת את הילדים שלך את כל הלא מחוסנים כי המערכת החיסונית שלהם חלשה וכן תינוקות עד גיל 4 חודשים שלא מחוסנים. כשהסיכון שלך זה אחד לכמה מיליונים כמו הסיכון להתרסק במטוס. תחשבי על זה בבקשה. אמא לתינוק בן חודשיים

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות