ייעוץ לגבי חיסון ילדים נגד פוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

28/08/2013 | 22:51 | מאת: חן

שלום, יש לנו ארבעה ילדים שנולדו אחרי 2004: בן 8, בת 7, בן 1.5 ותינוקת בת חודש וחצי שעדיין לא קיבלה חיסון בכלל (יונקת). אם אני מבין נכון התינוקת היא בסיכון מוגבר מכיוון שעדיין אינה מחוסנת. האם זה לא מסוכן לתת את החיסון לשלושת הילדים - שיכולים להדביק את התינוקת (הם לא באמת ירחצו ידיים אחרי כל אפצ'י או ניגוב נזלת... בטח לא הילד הקטן). מה עושים ?

29/08/2013 | 07:58 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

חסנו את הילדים, אין שום סכנה התינוקת מוגנת על ידי נוגדנים שקיבלה במהלך ההריון ואם היא יונקת גם בחלב האם.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות