opv אלרי מומת בגיל חודשיים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

28/08/2013 | 16:26 | מאת: אמא לתינוקת

שלום, בתי בת החודשיים וחצי קיבלה את החיסון המומת בגיל 8 שבועות. לפי התדריך שמפורסם באתר משרד הבריאות, אין לתת את החיסון המוחלש בלי לתת גם את הזריקה השניה של החיסון המומת. מצד שני אומרים לי לחסן במוחלש את בני בן הארבע (שחוסן בכל החיסונים לפי גילו) עכשיו. לפני שהתינוקת יכולה לקבל את החיסון בעצמה. והרי יש סיכוי רב שתדבק (לפני שתקבל את הזריקה השניה) איך ניתן ליישב את הסתירה הזו?

28/08/2013 | 16:53 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

ניתן לחסן את בן ה4 עכשיו ואת אחותו בעוד שבועיים גם אם תחשף ותידבק במוחלש הרי אין סכנה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות