שאלות כלליות להבנה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

28/08/2013 | 10:33 | מאת: ניקי

שלום רב לא הצלחתי להבין,למרות נסיונותי 1.מי הם אלו שמבקשים מאיתנו להתחסן על מנת שהם לא יחלו? הבנתי שמדובר ב350,000 אלף איש. מי אלו? מדוע הם לא מחוסנים? 2. המידע לגבי תינוקות לא ברור. חלק אומרים שעד גיל חודשיים אסור לחסנם ועל כן הם בסכנה וחלק אומרים שהם מתחסנים בזמן ההריון וגם אם לא יונקים כך הם מתחסנים. האם הטיעון אם כך שיש לדאוג ל12,000 תינוקות שנולדים מדי חודש אך לא מתחסנים עד גיל חודשיים אינו תקף? תודה רבה

28/08/2013 | 10:37 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

1.מדובר ב1.3 מיליוןילדים עד גיל 9 שלא קיבלו את החיסון החי המוחלש (מפני שהם נולדו אחרי שהפסיקו לתת אותו) 2. ילדים עד גיל חודשיים נושאים את המוגדנים של האם שקיבלו במהלך ההריון וכן בחלב אם הם יונקים, לאחר מכן מחסנים

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות