מה עם תשובות לשאלות?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

07/08/2013 | 12:28 | מאת: אורנה

07/08/2013 | 17:56 | מאת: ד"ר ערן קופל

התשובות בדרכן.. אנו במטה שירותי בריאות הציבור משתדלים להתפנות במהלך היום (או הערב) לצורך מענה ישיר לציבור. אנו עוסקים בימים אלו באופן שוטף בהיבטים השונים של מבצע החיסון. בברכה, ערן

07/08/2013 | 17:59 | מאת: ד"ר ערן קופל

ניתן לפנות למוקד הטלפוני של משרד הבריאות "קול הבריאות" בטלפון 5400* (כוכבית 5400). ניתן גם לבקר באתר המבצע - 2 טיפות: http://www.health.gov.il/Subjects/vaccines/two_drops/Pages/default.aspx וכמובן הפייסבוק של המשרד. בברכה, ערן

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות