חיסון פוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

27/08/2013 | 22:06 | מאת: חנית

שלום יש לי ילדה בת 4 וחצי חודשים וילד בן שנתיים 7 חודשים אני מאוד מבולבלת אם לחסן או לא כל הזמן יוצא לי לראות כתבות על ילדים שחוסנו וקבלו התקפים ושיתוק ופריחה זה מאוד מלחיץ הייתי שמחה לקבל עצה?. האם החיסון באמת יכול להזיק?.ואם אני צריכה לחסן את ביתי בת הארבעה חודשיים בטיפות?

28/08/2013 | 10:18 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין אף מקרה של מישהו שחוסן כעת וסבל מהתופעות שפרטת - למעט חום קל ופריחה! החיסון לא יכול להזיק נגיף הפוליו הפראי נגדו מתחסנים הוא המסוכן. יש צורך להתחסן. אם הילדה קיבלה חיסון מומת לפני חודש וחצי ניתן לתת לה את הטיפות

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות