תינוקת בת חודשיים ואחים גדולים - חיסון פוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

27/08/2013 | 11:24 | מאת: איילת

שלום רב, יש לי 3 ילדים ( הגדול בן 7.5 שנים, ילדה בת 5 שנים ותינוקת בת חודשיים ). בשבוע שעבר הלכתי לחסן את התינוקת בחיסונים של גיל חודשיים ואז שאלתי האם ניתן לחסן את הגדולים ונאמר לי כי עליי להמתין חודש בטרם אחסנם מאחר והקטנה קיבלה רק עכשיו את הנגיף המומת. אני קצת מבולבלת מהמידע הסותר המתקבל ועל כן אשמח לדעת מה לעשות.. האם קיימת סכנה לילדיי שחוזרים היום לבית הספר והגנים ונפגשים עם ילדים שחוסנו. להבהרותיך אודה, יום טוב איילת

27/08/2013 | 12:20 | מאת: יעל

שלום, גם אצלי הילדים בדיוק באותם גילאים וכן הלכתי עם הקטנה לחיסונים שגרתיים אבל אצלי האחות כן חיסנה את שני הגדולים ואמרה לי לבוא בעוד ארבעה שבועות לחסן אותה גם. זה ממש מלחיץ אותי. היא יכולה להידבק מהם בינתיים? תודה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות