מי יכול להדביק מדוכא חיסון ?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

26/08/2013 | 17:49 | מאת: רונן

שלום. יש לי ילדה בת 9 שלפי הבנתי צריכה לקבל את החיסון. כמו כן, אבא שלי הוא מדוכא חיסון. אני מתלבט אם לחסן את הילדה או לא. כמו כן, אשמח להסבר בנושא ההידבקות. במידה והילדה תידבק בבית הספר, אני עשוי להידבק ממנה. האם בצורה זאת גם אני עשוי להדביק את אבא שלי ? אשמח לתשובה. תודה

27/08/2013 | 18:59 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

רק ילדים שנמצאים במגע יומי ממושך עם מדוכאי חסון לא מחסנים כל השאר צריך לחסן ובמפגשים בינהם יש לשמור על כללי היגיינה בסיסיים

27/08/2013 | 19:22 | מאת: רונן

תודה על התשובה אבל לא הבנתי אם אני יכול להידבק מהילדה ולהדביק הלאה. תודה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות