פוליו-שאלה דחופה בבקשה....

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

26/08/2013 | 14:50 | מאת: צ

שלום רב , ביתי בת 3.5 צריכה להיכנס מחר לגן ועדין לא חוסנה מכיוון שהיא נוטלת קורטיזון בגלל אלרגייה שפיתחה בגוף, את הקורטיזון אנחנו צריכים להפסיק בהדרגה ולכן עדין אי אפשר לחסן. נאמר לי שזה סוג של סטראואידים מה שכן מחליש את המערכת החיסונית, השאלה שלי היא האם אני יכולה לשלוח אותה מחר לגן??? זה מפחיד שאם המערכת החיסון שלה חלשה ולהיפגש עם ילדים שחוסנו בפליו , האםנזה מסוכן????

26/08/2013 | 15:51 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

ניתן לשלוח את הילדה לגן אין סכנה את החיסון יש לתת מספר ימים לאחר גמר הטיפול בסטרואידים

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות