כמה זמן יכול אדם/ילד להיות נשא של נגיף הפוליו?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

26/08/2013 | 13:47 | מאת: הדר

שלום! אם ילדי חוסנו בנגיף המומת, והחלטתי לא לחסן אותם בנגיף החי מוחלש. במידה וידבקו בנגיף הפרא או מאחד הילדים שחוסן ויהיו נשאים, לאיזו תקופת זמן הם יהיו נשאים? תודה

26/08/2013 | 14:05 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

ההחלטה לא לחסנם - אינה נכונה

27/08/2013 | 11:33 | מאת: יצחק

הבעיה היא שאי אפשר לדעת מתי הם נדבקו, ולכן יש לקח 6 שבעות מרגע שאחרון הילדים יקבל חיסון, כרגע ע"פ פרסומים של משרד הבריאות מבצע החיסון ממשיך עד סוף חודש אוקטובר, כך שמי שלא מחסן רק באמצע דצמבר יכול להיות רגוע....

29/08/2013 | 13:24 | מאת: דוד

סבבה שאתה בעד לחסן, אבל אתה לא חושב שהיית משיג יותר עם גם היית אומר לחסן וגם מראה איזושהי שליטה בחומר ?

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות