פוליו... צריכה עזרה...

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

25/08/2013 | 20:42 | מאת: צ

שלום רב, ביתי בת 3 וחצי , ניכנסת לגן עירייה בעזרת השם, קיבלה אלרגיה בכל הגוף ומטופלת בפרדניזולון , האם אסור לחסן אותה בטיפות נגד פוליו? האם היא יכולה ללכת לגן לא מחוסנת , התברר לי שהתרופה שהיא נוטלת זה קורטיזון מה שזה סטראואידים וכן שהמערכת החיסון קצת חלשה עכשיו, האלרגיה עברה אבל הרופא עור אמר לי שצריך להוריד את המינון של התרופה בהדרגה וזה יקח זמן ומה שכן נאמר לי שלאחר שמסיימים עם תרופה כלשהיא רק אחרי חמישה ימים אפשר לחסן , האם זה נכון, וחוץ מי זה יש לי עוד ילד בן 11 חודש האם אני יכולה לחסן אותו, האם זה יכול להוות סיכון לאחותו , אני מתוסכלת מאוד...! אשמח לתשובות, בתודה....

25/08/2013 | 21:27 | מאת: גיל הירשהורן

צ היקרה הייתי נמנע מלחסנה עד גמר הטיפול בסטרואידים. ניתן לחסן את הילד בן 11 חודש אין שום סיכון בלחסנו

25/08/2013 | 21:52 | מאת: צ

תודה על התשובה דר אבל לא עניתה לי האם אני יכולה לשלוחאותה לגן??? בתודה מראש,...

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות