ילד חולה סרטן

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

25/08/2013 | 13:04 | מאת: ענת

שלום. אני אמא לילדים בני גיל 7, 5, 3. הם לא חוסנו עדיין. יש לנו בן משפחה, ילד כבן 13 חולה בסרטן ועובר טיפולים וכעת תקופת החגים ואנחנו מתכננים להיות ביחד כל המשפחה ולכן רציתי לדעת האם כדאי לחסן את ילדי לאחר החגים מכיוון שאסור להם להיות במידה ויחוסנו בקרבת אותו בן דוד חולה. או שיותר חשוב הוא שילדי יחוסנו לפני החזרה למסגרות בית הספר והגנים. אשמח לתשובה מהירה. תודה.

25/08/2013 | 18:05 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

יש להמנע מחיסון רק אם מדובר בקרוב משפחה מדרגה ראשונה, אח או הורה לגבי בן דוד אין מניעה מלחסן, ניתן להפגיש בינהם אם שומרים על תנאי היגיינה נאותים

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות