חיסון החדש

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

25/08/2013 | 10:35 | מאת: קטי

יש משהו שלא ברור לי. יש לי ילד בן 10שבזמנו קיבל חיסון OPV כשיגרה. ואני ממש לא זוכרת שום פניקה סביב חיסון הזה. לא קיבלנו הנחיות מאוחדים, שום דבר, קיבל כי שיגרה, לא היתה שום היסטריה סביב זה (ואני גם לא מחוסנת בכלל לפוליו). אז למה עכשיו יש כזה בלגן סביב זה? האם החיסון שילדים מקבלים עכשיו הוא יותר מסוכן??? מה הבדל בין חיסון שהילדים קיבלו אז וחיסון החדש?

25/08/2013 | 11:26 | מאת: גיל הירשהורן

החיסון הוא אותו החיסון ה"בלאגן" הוא בגלל שהופסק וכעת מחזירים אותו אין שום סכנה בחיסון החדש, להפך הוא יותר בטוח מציע לך להתחסן, אם את לא מחוסנת

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות