פוליו מוחלש

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

25/08/2013 | 05:38 | מאת: morseo

הבת שלי היתה בקייטנה במשך שבועיים והיתה במגע עם ילדים שחוסנו בפוליו המוחלש . הבת שלי לא התחסנה ואני מפחדת שהיא נדבקה בנגיף בשירותים עם הילדים בגן. מה לעשות? האם כדאי לחסן אותה או לא? אשמח לתשובה, מאוד מודאגת.

25/08/2013 | 07:47 | מאת: גיל הירשהורן

תחסני את בתך לא בגלל הסכנה שנחשפה לנגיף המוחלש, שאיננו מסוכן, אלא בגלל החשש להדבק מהנגיף הפראי

25/08/2013 | 23:24 | מאת: MORSEO

הבת שלי כרגע הקיאה ויש לה שילשולים ופריחות בעור . האם זה חלק מתופעות הלוואי.והאם אתה ממליץ לחסן אותה כבר מחר.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות