חיסון ילדים בגיל 4.9 ו 10 חודשים.

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

24/08/2013 | 19:07 | מאת: נדיה

שלום, יש לנו 3 בנות. ביום חמישי אחרון הלכנו להתחסן. חוסנו 2 בנות הקטנות. הגדולה חוסנה במומת ובמוחלש בזמנו - אז אין צורך. עם זאת, לא מצאתי בפנקס חיסונים של שנותיי הקטנות כל אזכור כי חוסנו במומת מתישהו, ונראה כי זו הפעם הראשונה שהן מתחסנות ועוד בחי מוחלש. מה ההשלכות? נמה הסכנות? אני מאוד מודאגת.. יש המון מידע ודיונים ברשת שמאוד מבלבלים ומערערים. אשמח להסבר בבקשה. גם לגבי הגנים, אם בנותיי חוסנו עכשיו בפעם הראשונה בחי מוחלש, עד כמה מחוסנות? מה ההשלכות והסכנות? תודה רבה נדיה

24/08/2013 | 20:04 | מאת: גיל הירשהורן

אם בנותייך קיבלו את כל החיסונים בזמן כמתוכנן אין סיכוי שלא חוסנו בנגיף המומת ולכן בטוח לקבל את המוחלש

24/08/2013 | 23:32 | מאת: נדיה

תודה רבה, אשמח לתשובתך לגבי חיסון של התינוקת בת 9 חודשים. בגיל שנה הייתה אמורה לקבל את החיסון הנוסף, וקיבלה עכשיו. מה יהיה בעוד 3 חודשים? האם אצטרך לתת לה שוב. את החיסון? ולמה?

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות