סכנה לבעלי מערכת חיסונית מוחלשת

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

24/08/2013 | 07:34 | מאת: עומר

אימי עוברת טיפולי כימותרפיה ולכן המערכת החיסונית שלה מוחלשת. בשל כך ובהתאם להמלצות לא חיסנו את בני (אשר חוסן בעבר בנגיף המומת) בנגיף החי-מוחלש. האם בעקבות חשיפה בגן של הילד לילדים אשר כן חוסנו בנגיף החי-מוחלש, יהפך גם הוא לנשא ובשל כך יסכן את אימי? תודה, עומר.

24/08/2013 | 19:47 | מאת: גיל הירשהורן

הוא יכול להיות נשא אבל הנגיף המוחלש לא מסוכן

25/08/2013 | 17:13 | מאת: עומר

אם כך מדוע ההמלצה היא שלא לחסן ילדים במשפחות בהן יש קרוב משפחה בעל מערכת חיסונית מוחלשת?? מה ההבדל בין ילד שחוסן בנגיף המוחלש לבין ילד שנדבק בנגיף המוחלש מילדים אחרים? האם מי שחוסן בנגיף המוחלש הוא גם נשא?

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות