סוף הריון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

23/08/2013 | 13:40 | מאת: מלי

שלום! אנימצאת עכשיו בשבוע 32-33 להריון עם חשד ללידה מוקדמת.יש בבית חלדה בת 2.7 אני יודעת שאחרי החיסון הוירוס או המחלה נימצאת בגוף למשך 6 שבועות מינימום. בתקופה הזו אני יכולה ללדת. מה עושים במצב הזה? הרי איך אני יכולה להביא לבית תינוק הלא מחוסן כשיש בבית ילדה כביכול נושאת וירוס אחרי החיסון? האם אני יכולה לחסן אותה ומתי כדאי לעשות את זה?

23/08/2013 | 20:41 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין שום סכנה חסני את הילדה. הילוד מוגן ע"י נוגדנים שקיבל ממך במהלך ההריון ואם ינק יקבל נוגדנים גם בחלב. בכל מקרה החיסון שלו יחזיק מעמד עד שהוא יתחסן שיהיה בהצלחה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות