חיסון (דילתה על השאלה)

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

23/08/2013 | 13:03 | מאת: איציק

תודה על תשובתך המהירה. לפי תשובתך אתה ממליץ לאשתי שנמצאת בהריון ולא מחוסנת ככל לפוליו, לקבל מנה של חיסון ממומת למרות זאת שהיא נמצאת בהריון. ואז יש לי כמה שאלות: האם לאחר חיסון של מנה אחד של IPV , היא מוגנת וזה לא מסוכן לחסן את הילדים הגדולים בבית (כי אם מנה אחד, מחוסנים רק חלקי). ושאלה נוספת האם זה לא מסוכן לחסן אשה בהריון, כי בהריון לא ממומלץ להתחסן. האם זה יכול לגרום נזק לעובר???? תודה רבה

23/08/2013 | 20:40 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

לא מסוכן לחסן אשה בהריון בכל מקרה יש להתייעץ ברופא נשים, רצוי אחד שמבין .

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות