חיסון פוליו לביתי ואני בחודש תשיעי

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

22/08/2013 | 12:27 | מאת: נוי

שלום רב, ביתי בת שנתיים ושמונה חודשים ואני נמצאת בהריון בתחילת חודש תשיעי. רציתי לדעת האם לחסן את ביתי מכיוון ששמעתי שהיא לא תוכל לבוא במגע עם התינוק שיוולד. לאחר כמה זמן מהלידה אין כבר סיכון ממשי לי או לתינוק. יש לציין שביתי נכנסת לגן עוד שבוע וגם ככה תיחסף לילדים שכן ביצעו את החיסון.

22/08/2013 | 16:57 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

צריך לחסן את בתך אין סכנה לתינוק שייולד, במזל טוב, הוא מחוסן וקיבל את הנוגדנים ממך. אין מניעה ממגע של בתך עם התינוק, בתנאי שתשמור על כללי היגיינה בסיסיים אין מניעה גם מכניסה לגן וחשיפה למתחסנים שנה טובה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות