הסיכון שבחיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

22/08/2013 | 07:44 | מאת: ליעד ברעם

שלום, עדיין לא שמעתי / קראתי תשובה פשוטה לדאלנ פשוטה. בני בן 10.5 חוסן. בתי בת 7 וקצת חוסנה. בתי הקטנה בת 2.5 חוסנה. כ"א בשמנו המתאים ע"פ הנחיות משרד הבריאות. אני מבין שבני הגדול לא צריך להתחסן ושתי הבנות כן, על מנת שלא תהיינה נשאיות העלולות להעביר את המחלה למישהו שלא חוסן כלל. 1. האם הבנתי זו נכונה? 2. האם קיים סיכון ולו הקלוש ביותר, שבנותיי תפגענה מן החיסון הנוכחי? תודה רבה, ליעד ברעם

22/08/2013 | 10:22 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

ליעד, הבנת נכון מאוד. 2 הבנות צריכות להתחסן ולא אין שום סכנה מהנגיף המוחלש שבחיסון בריאות אושר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות