חיסון פוליו בהריון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

22/08/2013 | 00:13 | מאת: אנה

שלום. שאלה: אני בהריון שבוע 30. בילדות לא קיבלתי חיסונים נגד פוליו. (לפחות לפי ההורים שלי). רק בשנת 2005 קיבלתי מנה אחד של חיסון ממומת. עכשיו יש לי ילדה בת 3 שהיתי מעונינת לחסן אותה. עשות אם אני לא מחוסנת וגם בהריון???? תודה רבה

22/08/2013 | 10:00 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אם קיבלת מנה אחת את מחוסנת וילדתך יכולה להתחסן, למרות שאת בהריון - אין שום מניעה וסכנה

22/08/2013 | 10:07 | מאת: אנה

לפי מה שהבנתי מאנשי מקצוע (ודיברתי עם הרבה)צריך לקבל 2 מות ממומת כדי להיות מחוסן, מנה אחד זה חיסון רק חלקי????

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות