ללא טחול

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

22/08/2013 | 00:02 | מאת: שלומית

שאלה נוספת: בעלי ללא טחול במצב טוב , ללא תרופות מיוחדות וכ.. מקבל כל חמש שנים זריקת חיסון נגד דלקת ריאות ( פנמאיקוק ) לפי התייעצות עם רופא נאמר לנו שאין בעיה לחסן את ילדינו, האם רחיצת ידיים ושמירה על הגיינה מספיקה? יש לציין שבשנת 1989 קיבל חיסון אורלי ( אמא שלו זוכרת בוודאות) , היה לי חשוב לחסן בגלל לעדה שמתקרבת ורציתי לודא שהנגיף לא יהיה לפחות בסביבה הקרובה של התינוק...

22/08/2013 | 09:58 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין שום סכנה לבעלך-כריתת הטחול אינה מסכנת אותו יותר מיתר האוכלוסיה ילדיך יכולים להתחסן ותמיד נכון להקפיד על כללי היגיינה שנה טובה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות