ירקה לאחר החיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

21/08/2013 | 23:42 | מאת: שלומית

לפני יומיים חיסנתי את שני ילדיי בפוליו 2 טיפות ילדתי בת השלוש וחצי קצת ירקה לאחר מתן הטיפות, רציתי לדעת תוך כמה זמן החיסון נספג בגוף והאם עליי לחשוש שלא נספג כלום, לטענת האחות ביצוע החיסון נעשה כמו שצריך ואני לא צריכה לדאוג , אני צריכה ללדת עוד חודשיים ורציתי לודא שילדיי לא יהיו נשאים של הנגיף, אודה על תשובה מהירה... יש לציין שהיא קבלה את שאר החיסונים שבשגרה ( הפוליו המומת )

22/08/2013 | 10:15 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

האחות צודקת גם אם בתך לא בלעה את כל הכמות הרי שעצם החשיפה לנגיף מספיקה לחסנה לידה קלה ונחת

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות