תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

21/08/2013 | 18:57 | מאת: אביבה

שלום, האם נכונה השמועה שבבתי חולים יש כבר ילדים שאושפזו בגלל תופעות לוואי של החיסון החי מוחלש? אם כן, באלו תופעות מדובר? בלי קשר, ממש לא לעניין לקרוא למבצע "שתי טיפות" כאילו שמדובר בשתי טיפות מיץ תפוזים או שוקו, כאילו שכמות קטנה כזו היא לא בעלת משמעות.. חבל שאנשי מש' הבריאות חושבים שזה מה שישכנע את ההורים המתלבטים. אולי זה עניין של סגנון של מקבלי ההחלטה... לא לכבודם, לדעתי.

21/08/2013 | 22:36 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

תופעות הלוואי הן נדירות וכוללות לום קל וכאב בטן או לפעמים פריחה לא אושפז אף ילד בגלל תופות הלוואי לגבי השם 2 טיפות - עניין של טעם...

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות