חיסון פוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

20/08/2013 | 16:42 | מאת: מגי

אני חולה במחלת boop ולכן אני מטופלת בפרנדיזון . כבר שנה וחודשיים. המינון כרגע עומד על עשרה מג. הנכדות שלי אמורות להתחסן ולפי הפרסומים אסור לי להיות בקרבתן. ואם נשמור על היגיינה ? אנחנו מבולבלים. רופאת המשפחה אמרה להימנע מלשהות בקרבתן. מצד שני אנשים שאני מכירה ומטופלים כמוני בפרנדיזון ומשמשים כמורים או גננות, לפי הפרסומים הם יכולים ללכת לעבודה. אם אפשר לעשות קצת סדר בבלבול , אודה לכם

20/08/2013 | 17:09 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין שום מניעה ממגע עם הנכדות כל עוד את מקפידה על כללי היגיינה בסיסיים - נטילת ידיים אחרי יציאה מהשירותים ולפני האוכל רק בריאות

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות