פעוט במשפחה מדוכאת חיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

20/08/2013 | 09:49 | מאת: עינת

שלום. ילדנו בן שנה ועשרה חודשים, לא נוכל לחסנו בגלל מדוכאי חיסון במשפחה הנמצאים עימן במגע רצוף. האם נשקפת לילד סכנה במחיצת ילדי הפעוטון שיחוסנו? זה גיל המצריך החתלה והאכלה עי צוות הגן. לא נראה שהצוותים ימשיכו עד ינואר להקפיד על שיגרת ההגיינה הנדרשת. באם יוחלט על חיסונו האם אנו ההורים מנועים ממגע עם החולים במשפחה? תודה

20/08/2013 | 17:59 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין שום סכנה לילד גם אם יחשף לנגיף המוחלש, אז הוא ייפתח חיסון נגדו אם יחסון יכול להפריש את הנגיף המוחלש למשך 6 שבועות ולכן יש להקפיד על נטילת ידיים אחרי יציאה מהשירותים ולפני האוכל - זה הכל! בברכת בריאות

20/08/2013 | 17:49 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין שום סכנה לילד גם אם יחשף לנגיף המוחלש, אז הוא ייפתח חיסון נגדו אם יחסון יכול להפריש את הנגיף המוחלש למשך 6 שבועות ולכן יש להקפיד על נטילת ידיים אחרי יציאה מהשירותים ולפני האוכל - זה הכל! בברכת בריאות

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות