ביתי חוסנה היום-אז לא להיפגש עם סבתא?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

19/08/2013 | 16:19 | מאת: אירית

שלום, ביתי חוסנה היום (פוליו כמובן),ולאימי (72) יש מערכת חיסונית חלשה שמתבטאת בהמוגלובין נמוך, והיא נדבקת מכל חולה שנמצא בסביבתה (שפעת אנגינה וכד'..)שאלותי הן: 1.האם אסור לביתי להיפגש עם אימי בשל החיסון? 2.אם אסור אז לכמה זמן? 3.אימי מתנדבת בבית ספר יסודי באשדוד (כיתה של בני 9),האם עליה להימנע מלהגיע לשם בתקופה הקרובה (ואם כן,שוב כמה זמן)? תודה מראש לעונים אירית

20/08/2013 | 16:43 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

ניתן להיפגש עם הסבתא וכמו כן היא יכולה להמשיך להתנדב בבית הספר ולטפל בילדים יש להקפיד על היגיינה בסיסית - נטילת ידיים ביציאה מהשירותים ולפני האוכל שנה טובה

20/08/2013 | 19:31 | מאת: אירית

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות