חיסונים של 2 ילדיי הקטנים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

19/08/2013 | 09:51 | מאת: רוני

שלום רב, יש לי שני ילדים , בתי בת שנה ושמונה חודשים ובני בן חצי שנה, אתמול בני קיבל את החיסון של גיל חצי שנה ובנוסף את החיסון של ה2 טיפות(של המבצע OPV) אחרי פחות מ24,התפתח חום של 38.5, האם החום שככל הנראה התפתח כתוצאה מהחיסון של גיל חצי שנה,פוגע בחיסון של OPV ??? האם צריך לחזור שוב על החיסון? האם אני צריכה להקפיד שילדיי לא יתקרבו האחד אל השנייה(גם בתי קיבלה את חיסון ה- OPV ) כמו כן האם על ילדיי להזהר מלהתקרב לילדים שטרם קיבלו את 2 הטיפות ? כלומר רק את החיסון הרגיל.

19/08/2013 | 13:30 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אין צורך לחזור על החיסון נגד הפוליו אין צורך להרחיק את הילדים אחד מהשניה וגם לא מילדים אחרים בין שהם מחוסנים ובין שלא

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות