ילדה בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

19/08/2013 | 09:36 | מאת: איתי

הי בתי בת שנה וחצי, עד כה קיבלה את החלק הראשון מתוך 4 של החיסון פוליו המומת. עוד חודש היא תצטרף לגן שם יהיו ילדים שקיבלו את הנגיף החי המוחלש. האם קיים חשש מוגבר שהיא תידבק מהם? עדיף לחכות עם הגן עד שתקבל את כל 4 השלבים של החיסון המומת לפחות? מה המלצתכם? תודה, איתי

19/08/2013 | 13:32 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

עליה לקבל את החיסון החי המוחלש גם אם לא תקבל אין סכנה בחשיפה לחי המוחלש. חשיפה שלה רק תגן עליה על ידי כך שמערכת העיכול "תכיר" את הנגיף ותפתח חיסון

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות