מטפלת בגן ילדים - הנוטלת Methotrexet

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

19/08/2013 | 07:55 | מאת: מודי

שלום לרופאים הנכבדים, עקב מחלתי אני נוטלת מידי יום פרנדניזון 5 מ"ג וכן מיד שבוע ebenu Methotrexet 6 טבליות של 2.5 מ"ג. אני עובדת בגן ילדים ומטפלת בפעוטות קטנים בגילאי שנה שנתיים, טיפול הכולל בין היתר ניקוי והחלפת טיטולי הילדים לאחר שעשו את צרכיהם. הפעוטות מקבלים חיסון נגד מחלת הפוליו, כיצד עלי להתנהג ? האם אני יכולה להמשיך לעבוד איתם, האם עלי לנקוט אמצעי זהירות מסויימים ? תודה

19/08/2013 | 13:40 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל שלך שמכיר את מצבך הבריאותי בכל מקרה יש להקפיד על כללי ההיגיינה הבסיסיים הקפדה יתרה

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות