כיצד אמנע מהדבקות מהנכדים מחיסון פוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

19/08/2013 | 07:29 | מאת: ניצן אילנה

אני ילידת 1944 לא חוסנתי בזמנו נגד פוליו כמה זמן עלי להמנע ממגע עם נכדים שחוסנו עתה .ואיך להזהר? ילדי מאד מודאגים.

19/08/2013 | 12:38 | מאת: מרדכי

זאת אחריות שכדאי שהפרופסורים המכובדים ישאו בה. רק אציין שאת יכולה להתחסן בחיסון מומת IPV. את יכולה לשמור על שטיפת ידיים לפני האוכל. כי הוא נכנס דרך הפה. לאכול עם סכין ומזלג, דברים פשוטים.

19/08/2013 | 13:36 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

אים צורך להמנע ממגע עם הנכדים החיסון הנגיף המוחלש אינו מסוכן וגם חשיפה אליו "תלמד" את מערכת העיכול שלך להכיר את הנגיף ולחסן אותך בכל מקרה רצוי להקפיד על נטילת ידיים ושאר כללי ההיגיינה הבסיסיים.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות