אפשר לראות הוכחה מדעית שנגיף הפוליו הוא אלים?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

19/08/2013 | 00:12 | מאת: מרדכי

תודה רבה. פשוט שמעתי את דר אודי קלינר מיודענו בראיון בטלוויזיה אומר שנגיף הפוליו הוא אלים. זה מעניין מאוד. נא להוכיח, שנדע שהוא אלים. פשוט אני מכיר מחקר משנת 1957 הראה כי 85% מהאנשים (מתוך 450) חלו 3 פעמים בפוליו עד גיל 40. הם לא ידעו בכלל שהם היו חולים כי התסמינים היו כה קלים. כידוע חום גבוה הורג את נגיף הפוליו. http://news.google.com/newspapers?nid=1755&dat=19570409&id=fSEhAAAAIBAJ&sjid=9mQEAAAAIBAJ&pg=6567,1526345 ואני מכיר גם עוד מחקר מרכזי שאחד הכותבים שלו הוא Eckard Wimmer רק הכותב המוביל מבחינה כמותית בנושא פוליו לפי http://www.biomedexperts.com. חיפשתי בכל המאמר שלו מילים נרדפות של אלים (אגב קראתי את כל המאמר), משום מה לא מצאתי. מוזר מאוד. Poliovirus and poliomyelitis- A tale of guts, brains, and an accidental event הוא אומר שזו תאונה ולא הכרח שפוליו מביא לשיתוק. זה בכלל לא התנהגות מובנת. [T]he infamous propensity of poliovirus to invade the central nervous system and specifically target motor neurons is rare and accidental and it is neither a prerequisite nor does it present a benefit for its normal life cycle in humans. Poliovirus is a neurotropic virus by mistake; לסיכום אשמח להוכחות מהספרות שנגיף הפוליו הוא אלים. שימו לב שהגדרה של פראי מתייחסת להיותו טבעי, בבוטניקה היינו אומרים זן מצוי. כלומר פראי אינו אלים, אלא בסך הכול נגיף שמקורו אינו בחיסון שהתעורר או תוצאה של חיסון שעבר שינוי גנטי.

19/08/2013 | 02:01 | מאת: למוטקה האיבר חוכם

אז אפשר להפסיק את החיסונים. איזה כיף. גם טענו שפוליו נגרם ע"י DDT. גם אמרו מומחים שנגיף ה HIV לא גורם לאיידס.

19/08/2013 | 12:33 | מאת: מרדכי

מי פתוגני יותר פוליו או Enterovirus 71? אולי השאלה הזאת לא פירית. כי כבר נכתב במאמר שציטטתי: "many of the basic aspects of poliovirus pathogenesis remain poorly understood." מה לגבי שאר נגיפי המעיים? Coxsackieviruses and echoviruses, which comprise the majority of the Enterovirus genus, have a wide pathological spectrum causing diseases such as meningitis, encephalitis, myocarditis, paralysis, diarrhetic and respiratory diseases (Melnick, 1996). In fact, an estimated one billion human infections per year worldwide attest to the enormous success of enterovirus strategy

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות