תינוק בן חודש-נסיעה לדרום

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

18/08/2013 | 15:12 | מאת: גל דיין

שלום רב, יש לנו תינוק בן חודש ואנחנו מתגוררים בירושלים. המשפחה של בעלי מתגוררת בדרום הארץ (באר שבע) ורציתי לשאול מה הסיכון בלנסוע עם הילד בהקשר של הפוליו. החיסון של הפוליו המומת בעוד כחודש והוא אינו מחוסן לא במומת ולא במוחלש... אנחנו לא יודעים מה לעשות- מצד אחד רוצים לבקר את המשפחה ומצד שני מפחדים על הילד. אם נחכה לשני החיסונים זה אומר שנוכל לנסוע רק בעוד 3 חודשים... נשמח לעצה, גל ויונתן

19/08/2013 | 00:35 | מאת: מרדכי

והיכן הוא מסתובב ובמה הוא נוגע. שלא יגע באנשים שלא שטפו ידיים ויהיה בסדר. ככה לא יכניס את הידיים שלו לפה וביחד איתם חיידקים/נגיפים. אגב ידוע בעולם שחלב אם מחסן את הילדים מנגיפים כאלו. מדובר בנגיף מעיים והגוף שלו ידע להסתדר איתו גם אם יפגוש אותו.

19/08/2013 | 02:13 | מאת: למרדכי הגאון

טוב לדעת. אז ממש אין צורך בחיסון המסוכן!

19/08/2013 | 13:48 | מאת: זה רעיון

אז במקום שנחסן בחיסון חי- מוחלש מסוכן אפשר להכין בנק חלב מאמהות מיניקות ואת החלב הזה אפשר לטפטף לפיהם של מאות אלפי תינוקות וילדים שאינם יונקים. כך נחסן את כל ילדי המדינה בקלות וללא סיכון. מרדכי, כדאי שתעביר את הרעיון הגאוני שלך למשרד הבריאות

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות