חיסון פוליו לילדה אלרגית

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

18/08/2013 | 08:31 | מאת: טלי

שלום רב, הבת שלי בת 7 ואלרגית לשומשום ברמה של סכנת חיים. היא קיבלה עד היום את כל החיסונים שילד עד גיל 7 מקבל. האם מותר לחסן אותה בחיסון הפוליו שמחסנים היום? כמו כן, אני בהריון וסובלת מתת פעילות של בלוטת התריס. בבדיקות האחרונות tsh 8.8 בכלל לא מאוזנת. שוב השאלה האם מותר לחסן את הילדה שאני במצב כזה?

18/08/2013 | 10:08 | מאת: גיל הירשהורן

אין מניעה מקבלת החיסון משני ההיבטים: האלרגיה של ביתך וההריון שלך עם תת פעילות בלוטת התריס בברכת בריאות

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות