האם חיסון ילד בן 4 המחלים ממחלת הנשיקה, ושחוסן

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

05/08/2013 | 13:24 | מאת: איסי

בכל החיסונים הנתנים בטיפת חלב דרך שיגרה, אינה מסכנת אותו? עדיין לא נהיר לי מדוע לא לחסן את מי שאינו מחוסן ונמנע מכך (חרדים? טבעונים? ולחייב את הנורמטיבים שבינינו לסכן את ילדינו למען הגנה על הסרבנים?

06/08/2013 | 12:44 | מאת: פרופ' איתמר גרוטו

אם הילד כבר בהחלמה ממחלת הנשיקה זאת אומרת שכבר אין לו חום, אין מניעה להתחסן. אין במדינות מערביות אפשרות לחייב אנשים לקבל טיפול רפואי בכלל זה חיסונים.מעבר לכך החיסון שניתן כרגע בטיפות דרך הפה נועד להגן על הילדומשפחתו הקרובה.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות