ילד שאינו מחוסן וחשיפה לנגיף המוחלש

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

12/08/2013 | 22:06 | מאת: אמא

שלום, יש לי שלושה ילדים שאינם מחוסנים. האם חשיפה לילדים שחוסנו בחיסון המוחלש , כמו שירותים משותפים, מזון, בריכה מעמידה אותם בסכנה כלשהי. תודה להתייחסותך

12/08/2013 | 23:40 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

שלום לך ראשית אני מציע לך לחסן את ילדיך שנית הזן המוחלש מעצם שמו : מוחלש אינו מהווה סכנה ולכן חשיפה לזן המוחלש גם של לא מחוסנים תעשה דבר אחד - תגביר את החיסון של הנחשפים. ובאופן כללי שמירה על היגיינה נאותה מפחיתה חשיפה לסכנה זיהומית מכל סוג שהוא ולכן רצוי להקפיד על כך בכל מקום ציבורי

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות