ילדה בת שש וחצי

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

05/08/2013 | 11:38 | מאת: ר.ק

הילדה שלי בת שש וחצי. קיבלה כבר נדמה לי 4 מנות של החיסון. בכיתה ב אמורה לקבל מנה חמישית. האם היא עדיין צריכה להתחסן עכשיו? אנחנו גרים בראשון לציון אבל השבוע היא אמורה לנסוע לבאר שבע לסבתא שלה להמשך חופשת הקיץ. אני לא יכולה לחסן אותה פה כי אין חיסונים במרכז ואני לא יכולה לחסן אותה בבאר שבע כי היא לא רשומה שם. האם בכל זאת מסוכן בשבילה לנסוע לשם? ומה לעשות?

שלום רב הילדה שלך מחוסנת ומוגנת ואין סיבה להקדים את החיסון של כיתה ב'. ככל שהיא נוסעת לבאר שבע ליותר משבוע, מומלץ לקבל את החיסון החי מוחלש. ניתן לקבלו בטיפות החלב בבאר שבע גם ללא רישום. סעו לסבתא בבטחה.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות