חיסוני פוליו שנת לידה 1981

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

17/05/2022 | 13:26 | מאת: ליאת

מצאתי את הדף שלי בפנקס ומ1981 ורציתי לדעת אם אני חוסנתי בעבר גם במומת וגם בחי מוחלש היות ואני רוצה לחסן את ילדי שלא קיבלו בחי מוחלש אבל אני בשבוע 28 ופוחדת שחלילה יכול לעבור אלי או לעובר באיזה אופן גם שזו לא התווית נגד. אם חוסנתי גם וגם אני מוגנת במאה אחוז למרות שעברו מ81 המון שנים? אני מנסה להעלות קובץ אבל לא מצליח. האצוות שרשומות- 3 פעמים מופיע 3OT, אחריו 33T ואחרון S1292A4A, איך אפשר לדעת אם משהו מהם זה טיפות? תודה רבה

שלום רב מהתיאור שלך קשה לדעת מה קיבלת אבל לפי שנת הלידה שלך, בהינתן שקיבלת את כל חיסוני הילדות שלך אז יותר מסביר שחוסנת באופן מלא. בברכה ד"ר אודי קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות