חיסונים כשיש בדיקות גם לא תקינות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

23/11/2021 | 18:35 | מאת: טלי

שלום דוקטור בני בן שנה וחודש והוא נמצא בברור בגלל בדיקות דם לא תקינות מזה תקופה . ALT הוא 325 כשהנורמה הוא עד 45 .ערך זה היה לפני 4 חודשים 1980 וירד ל 71 ועכשיו הוא 325 .AST עכשיו הוא 240 . האם במצב זה כשהאבחנה לא ברורה בטוח לעשות חיסונים של גיל שנה תודה רבה

שלום רב גם במחלת כבד ממושכת חיסונים ניתנים לפי לוח חיסוני השגרה לרבות , חיסונים נגד דלקת כבד B ודלקת כבד A. עם זאת ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל בשאלה זו בברכה ד"ר אודי קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות