האם אפשר להידבק בכלבת בעקבות המקרה הבא?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

05/09/2021 | 10:03 | מאת: יורם

יש אפשרות לשלוח לך תמונה (שפשוט תיראה את הדבר שניראה כמו גופה של בעל חיים שכתבתי את ההודעה הזאת בעקבותיו)? אתמול בלילה צילמתי דבר שנראה כמו גופה של בעל חיים ואז בזמן שצילמתי את זה כלבת המשפחה עברה לידי בריצה והעיפה עליי את הדבר הזה שצילמתי שנראה כמו גופה של בעל חיים , ויכול להיות שהחלק של השיניים בפה של הדבר הזה שנראה כמו גופה של בעל חיים פגע בי ונכנס לי לעור , וכלבת המשפחה גבוהה וחזקה אז יכול להיות שהיא העיפה לי חזק את הדבר הזה שנראה כמו גופה של בעל חיים , האם אני צריך לעשות טיפול מונע נגד כלבת בעקבות זה (חיסון נגד טטנוס עשיתי לפני 4 שנים בערך)? תודה מראש.

נא לפנות ללשכת הבריאות ליד מקום מגורייך בברכה ד"ר אודי קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות