עזרה בנושא זריקת טטנוס

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

28/10/2019 | 20:38 | מאת: זאב בנפשי

לפני שבועיים הייתי בתאילנד ועקב פצע ברגל קיבלתי זריקת טטנוס. הרופאה שם אמרה שזו אחת מתוך 3 זריקות כאשר השניה צריכה להיות כעבור חודש והשלישית לאחר חצי שנה. רופא המשפחה שלי אומר שהוא לא מכיר דבר כזה. מה אני צריך לעשות ולמי לפנות להשלמת הזריקות. אני חבר קופח מכבי.

שלום רב השלמת חיסונים תלויה בהיסטוריית החיסונים שלך. אם קיבלת את כל חיסוני הילדות שלך לא סביר שאתה צריך יותר ממנה אחת בברכה ד" ר אודי קלינר

30/10/2019 | 07:50 | מאת: זאב

שלום דר קלינר תודה על המענה המהיר אני בן 62 (יליד 1957), ולמיטב זכרוני ב30 השנה האחרונות לא עשיתי זריקת טטנוס. בילדות עשיתי אל הזריקות שנדרשו בזמנו. הרופאה בתאילנד נתנה לי מנה של " T.T 0.5 ML" וכתבה שצריך לקחת 2 מנות דומות לאחר חודש ולאחר חצי שנה האם מידע זה עוזר כדי לתת לי תשובה האם צריך לקחת את 2 המנות הנוספות?

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות