חיסון אבועות רוח - מנה או 2 מנות?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

07/10/2019 | 16:55 | מאת: שרה רבקה (שרבקה)

חוסנתי רק במנה אחד של החיסון של אבועות רוח בגיל 8. זה היה בארה"ב. לא חליתי בילדות וחוסנתי לאחר שאבא חלה שלבקת חוגרת. חוסנתי בכל חוסני השגרה (שהיה בארה"ב בזמן שלי). הבנתי שבעיקרון יש 2 מנות. כיום בת 25. מה העלות של מנה נוספת של החיסון? ואיפה עושים את החיסון (מובטחת במאוחדת עם ביטוח משלים של שיא).

שלום רב ניתן להשלים את החיסון במרפאות החיסונים לנוסעים לחו"ל או בלשכות הבריאות ברחבי הארץ. בכל מקרה החיסון והשירות הינם בתשלום. אינו יודע את המחיר של החיסון. מציע לשאול במוקד קול הבריאות של משרד הבריאות או להתקשר למרפאות החיסונים לנוסעים לחו"ל בברכה ד"ר אודי קלינר

14/10/2019 | 23:54 | מאת: שרבקה

האם יש לך מייל שלהם? (להתקשר כרגע לא יכולה ובכל מקרה צריכה שיהיה לי כתוב) תודה רבה!

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות