הקדמת חיסון חצבת מנה שניה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

24/06/2019 | 11:06 | מאת: עדי

שלום,נוסעים להולנד עם בת 3.ראיתי המלצה לקבל מנה שניה לפני הנסיעה.קיבלה מנה 1 בגיל שנה.האם יש סיכון בהקדמת החיסון?מניחה שיש סיבה שמנה שניה ניתנת בגיל 6.

שלום רב אין בעיה בטיחותית לקבל את החיסון לפני גיל 6 . הסיבות לקבלת החיסון בשגרה בכיתה א' הינם אחרות.

24/06/2019 | 14:36 | מאת: עדי

אפשר לשאול מה הסיבה שהחיסון לחצבת בגיל 6 ולא לפני?אם אין בעיה בטיחותית אז מה הסיבה?חוששת בגיל 3 לתת מנה שניה בשל הנסיעה לאירופה

בעיקר לוגסיטית - היכולת לתת את החיסון בבתי ספר הינה אופטימלית.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות